Velværetreats

Hvis du trænger til at komme helt ned i gear og få kroppen til at slappe af, kan du hos Krop Kopenhagen få mine særligt  luksus treat, med fodpeeling & zoneterapi- en behandling til dig, som trænger til ren forkælelse.

 

Mellow mind-Zoneterapi
En afstressende behandling, med focus på ro og velvære til krop og sind, som virker afspændende på nervesystemet.  behandlingen indledes med den  ayurvediske olie, Calm fra Bykorsholm, med den behandles der blidt på punkter omkring hovedbund, ansigt og bryst, en skøn fodpeeling samt zoneterapi, hvor der behandles i  2 slags ayurvediske olier, balance  og Strength, samt en abrikoskerneolie med A-E vit. & peppermint fra Sard kopenhagen. Zoneterapi stimulerer kroppen og fjerner energiblokeringer, der gør, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

 

Mamas/mothers  feet

Her får den gravide eller nybagte mor en afstressende behandling som virker beroligende på krop og sind & afspænder nervesystemet. Der behandles i 3 slags ayurvediske olier fra Bykorsholm &  abrikoskerneolie med A-E vit. & peppermint fra Sard kopenhagen. Behandlingen indeholder en skøn fodpeeling samt zoneterapi som stimulerer kroppen og fjerner energiblokeringer, der gør, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

Se priser på behandlinger her og book tid via online booking her.