Velværetreats

Hvis du trænger til at komme helt ned i gear og få kroppen til at slappe af, kan du hos Krop Kopenhagen få mine særligt sammensatte D-stress luksus treats – en behandling til dig, som trænger til ren forkælelse.

D-stress
Her får du afstressende ansigtsmassage, som virker beroligende på krop og sind, samt en let hovedbunds-, skulder- og nakkemassage, der afspænder nervesystemet i skønne velduftende og fugtgivende olier. Efterfølgende får du en skøn fodpeeling med zoneterapi, som stimulerer kroppen og fjerner energiblokeringer, der gør, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

D-stress mini
En afstressende velværebehandling med en dybdegående ansigtsmassage, og en let skulder/nakkemassage. Behandlingen afsluttes med en let zoneterapi.

Womans treat
Her er der fokus på ansigtet med en dybdegående ansigtsmassage i en skøn kombination af dybe tryk og en stimulerende og afspændende lifting af ansigt, krop og sind. I behandlingen inddrages der noter af japansk lifting, som øger ansigtets naturlige glød og elasticitet, og som giver lækker glød og flow til ansigtet. I denne behandling får du også en en let hovedbunds-, nakke og skuldermassage, og en fodpeeling med efterfølgende let zoneterapi.

Mamas/mothers treat og feet
Disse behandlinger er til dig som er gravid eller nybagt mor. Et afstressende velvære-treat, hvor du kan vælge behandling med fokus på dybdegående massage af både ansigt, skulder, nakke og hovedbund, og efterfølgende fodpeeling og zoneterapi – eller blot udelukkende at have fokus på benene og fødder med lægmassage, fodpeeling og zoneterapi. Jeg tilpasser desuden behandlingen efter, hvor langt du er henne i din graviditet, ligesom du har mulighed for at ligge på maven.

Mellow mind
Mellow mind er en behandling, hvor du får ren afslapning og velvære til ansigtet med en dybdegående ansigtsmassage og en let og afspændende skulder- og nakkemassage. Den har noter af den japanske lifting, og giver lækker glød og flow til ansigtet.

Se priser på behandlinger her og book tid via online booking her.