Priser & booking

 

Book behandling her:

Fodpeeling

Start din zoneterapi med at få masseret dine fødder ind i en skøn fodpeeling med epsom salt, mynte og eucalyptus.

15 minutter • 195 kr.

Treat your feet

Behandlingen begynder med indledende snak om dig og dine ønsker, og efterfølgende får du zoneterapi kombineret med underbens- og fodmassage i rene olier, der virker drænerende og beroligende via tryk og massage.

1 time og 15 minutter • 850

Zoneterapi kombineret med underbens- og fodmassage i rene olier, der virker drænerende og beroligende via tryk og massage.

1 time • 750 kr.
45 minutter • 595 kr.
30 min • 395 kr.

Babys feet

En blid behandling med zoneterapi og babymassage i rene beroligende olier, hvor jeg viser dig gode zoner, som du selv kan give din baby zoneterapi på derhjemme. Giv endelig et af barnets måltider under behandlingen.

495 kr.

Mamas feet – behandling til dig, som er gravid eller nybagt mor

Zoneterapi med underbensmassage i rene olier, der virker drænerende på hævede ben og fødder. Ved booking oplys da, hvor langt du er henne i din graviditet, da jeg tilpasser behandlingen herefter, og du har mulighed for at ligge på maven på en speciel briks.

1 time • 750 kr.
45 minutter • 595 kr.
30 min • 395 kr.

Mamas treat – behandling til dig, som er gravid

En afstressende velvære behandling, hvor du får lægmassage, fodpeeling og zoneterapi. Ved booking oplys da, hvor langt du er henne i din graviditet, da du har mulighed for at ligge på maven på en speciel briks.

1 time • 850 kr.

Mothers treat & feet – behandling til dig, som er nybagt mor

Et afstressende velvære-treat med dybdegående ansigts- og hovedbundsmassage og efterfølgende fodpeeling og dybdegående zoneterapi.

1 time og 40 minutter • 1295 kr.

En afstressende velværebehandling med en dybdegående ansigts- og hovedbundsmassage og en drænerende fodpeeling i epsomsalt med afsluttende zoneterapi.

1 time og 40 minutter • 1295 kr.
(Tillægsbehandling: 20 min. ekstra zoneterapi 295 kr.)

D-stress mini

En afstressende velværebehandling med en dybdegående ansigts- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en let zoneterapi.

1 time • 850 kr.

Girls & womans treat & feet

En afstressende velværebehandling med dybdegående ansigts- og hovedbundsmassage, fodpeeling & en let zoneterapi.

1 time og 40 minutter • 1295 kr.
(Tillægsbehandling: 20 min. ekstra zoneterapi 295 kr.)

Mellow mind

En afslappende behandling til ansigtet med dybdegående ansigtsmassage og en let og afspændende skulder- og nakkemassage.

1 time og 15 minutter • 1050 kr.


OBS: Det er muligt at betale kontant, med mobilpay på nr. 48577 eller overføre på reg. 4280 konto. 4280719153 dagen før sin behandling.

Husk at aflyse din behandling senest dagen før og ved sygdom inden kl. 7 samme dag, ellers opkræves 50% af behandlingens pris.

Produkter, du kan købe i klinikken

I mine behandlinger bruger jeg Sards olier og cremer, som du også kan købe seperat i klinikken, ligesom du finder Karen Pallisgaards yogabøger og ”langsom livsstil”. Karen Pallisgaard har en hel særlig måde at formidle og skrive på, da hun gør yoga og en langsom livstil tilgængeligt for alle på en vidunderlig, omsorgsfuld og humoristisk måde. Og Katrine Birks bog ”Tryg og glad”, som er en skøn bog til at tage med hjem, så du kan bruge zoneterapien hjemme i din egen familie. Jeg deler meget Katrines filosofi om at dele ud af viden og erfaring, og at zoneterapi er noget, vi alle kan lære, så vi kan hjælpe vores nærmeste med det.

 

OBS: Få fysioterapi komineret med Kranio-Sakral terapi af behandler Lene Vang hos Krop Kopenhagen
Lene Vang behandler hver onsdag eftermiddag og aften hos Krop Kopenhagen. Hun er uddannet fysioterapeut og kranio-sakral terapeut og er meget dedikeret og dygtig. Book tid hos hende på tlf. 20 33 78 98 eller på hendes mail: info@lenevang.com