Velværetreats

Hvis du trænger til at komme helt ned i gear og få kroppen til at slappe af, kan du hos Krop Kopenhagen få mine særlige  luksus-treats, med fodpeeling & zoneterapi – en behandling til dig, som trænger til ren forkælelse.

Mellow mind-zoneterapi 

En afstressende behandling med focus på ro og velvære til krop og sind, og som virker afspændende på nervesystemet.  Behandlingen indledes med den  ayurvediske olie, No 3 Calm fra Bykorsholm. Med den behandles der blidt på punkter omkring ansigt og hovedbund. Herefter får du en skøn fodpeeling og zoneterapi, hvor der behandles med to andre slags ayurvediske olier fra Bykorsholm, No 1 balance  og No 2 Strength, og en abrikoskerneolie med A-E vitamin & peppermint fra Sard kopenhagen. Zoneterapien stimulerer kroppen og fjerner energiblokeringer, der gør, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes .

NB! Punkterne omkring ansigtet er pt. taget ud af Mellow mind, pga. Corona.

Mamas Treat
Her får den gravide en afstressende behandling, som virker beroligende på krop og sind, og som afspænder nervesystemet. Der behandles i 3 slags ayurvediske olier fra Bykorsholm og abrikoskerneolie med A-E vitamin & peppermint fra Sard kopenhagen. Behandlingen indeholder en skøn fodpeeling og zoneterapi, som stimulerer kroppen og fjerner energiblokeringer, der gør, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

Se priser på behandlinger her og book tid via online booking her.