Gravid & baby

Skab ro i krop og sjæl
Min rejse ind i zoneterapiens verden begyndte, da jeg som 22 årig blev gravid med min første datter, hvor jeg blev ramt at voldsomme smerter i mit bækken. Jeg søgte efter behandling som kunne lindre mine smerter, hvilket var meget svært at finde. Det var specielt svært at finde et sted, hvor jeg kunne få skabt ro i min krop og i mit sind, selvom jeg prøvede en masse forskelligt, og jeg fik lyst til at hjælpe andre i samme situation. Min store passion for zoneterapien opstod, da jeg kunne se, hvordan den kan hjælpe kvinder og gravide af med deres ubalancer og smerter.

Zoneterapi til dig som gravid
Zoneterapi er altså også for gravide og hos mig kan du få behandling helt frem til termin. Jeg tager hensyn til graviditeten i min behandling og behandler ikke i de områder, der bør undgås fra start og frem til termin. Ved termin kan man afspænde kroppen og give den styrke og mere energi til den forstående fødsel eller kejsersnit. Gravide kvinder oplever ofte et større overskud og en stærkere tro på sig selv op til den store oplevelse og fysiske kraftanstrengelse en fødsel er, når de får skabt ro og balance i kroppen med enten en zoneterapi- eller en mamas treat-behandling.

Zoneterapi kan blandt andet også hjælpe på:
Smerter i bækkenet
En træt hormonel krop
Efter fødselsgener – fysik og psysisk
Giv fornyet energi såvel fysisk som mentalt

Zoneterapi til din baby
Zoneterapi er fantastisk til babyer og børn. Jeg giver en blid zoneterapi og en let babymassage, hvor det er din babys tempo, jeg følger, det kan være en god ide at gemme et måltid, som kan gives til baby under behandlingen. Vi gennemgår desuden enkelte zoner på din baby, som kan være brugbare derhjemme.

Det er også muligt at købe Katrine Birks bog ”Tryg og glad” i min klinik. Den hjæper dig med at gøre det nemt at behandle din baby derhjemme.

Se priser på behandlinger her og book tid via online booking her.