Om Carina Kilhof

Jeg er 43 år og har 4 børn – to store piger og to små drenge – sidstnævnte har jeg med min mand, som jeg bor sammen med i København.

Jeg har taget følgende uddannelser:
Social og sundhedshjælper
Afspændingsterapeut
RAB Zoneterapeut samt massør fra
Zcd Skolerne, Køge og Gammel Kongevej
Japansk cosmo lifting terapeut ved institut Lone Sørensen, uddannet af Mette Brandt

Kurser:
Fertilitet, endometriose, pso, pcos /ved Lone Victoria Schumann
Babyzoneterapi samt zoneterapi af gravide og fødende /ved Jeanette Bille Kjeldsen
Babyzoneterapi samt behandling af gravide og fødende /ved Gabriella Lisberg
Babyterapi /ved Karina Colding

De 4 kvinder, jeg har taget kurserne hos, er stærke på hver deres felt, og jeg har suget deres viden og erfaring til mig for at dygtiggøre mig selv. Gabriella Lisberg og Lone Victoria Shumann har deltaget i flere forskningsprojekter, og Gabriella har skrevet bogen “med egne hænder”