Udtalelser fra kunder

Hvis du er interesseret i at læse, hvad mine kunder oplever gennem mine behandlinger, så får du et udpluk her. Du kan læse disse og mange flere på Facebook:

”Jeg elsker Carinas behandlinger. Det er ren selvforkælelse og absolut nødvendigt at blive fyldt op, når jeg lever et liv, hvor jeg også giver meget. Jeg kan varmt anbefale Carina.”
Katrine

”Der er ingen så dygtig, præcis og helhedsorienteret som Carina. Hun har magiske fingre, der ved lige, hvor de skal hen. Afsted med dig, din krop vil takke dig for det. Én advarsel dog: ét besøg og du er hooked…”
Johanne

“Når man er gravid, skal man ikke have væske over det hele og spændinger i nakke og skuldre – og værst af alt tærer, som klør, især lige ved sovetid (og nej, jeg har ikke problemer med min lever). Gravid eller ej – så findes Carina, som er en yderst kompetent zoneterapeut – og hun har endnu engang gjort, at jeg har det super godt i min krop! Er vågnet frisk og frejdig og har med stor smidighed svunget mig ud af sengen til morgen… Jeg siger det bare. I al fald så smidig og frejdig man kan være på det her hvalstadie:-) Jeg kan varmt anbefale Carina.”
Mie

“Her har jeg netop ligget og modtaget vidunderlig zoneterapi hos Krop Kopenhagen. Jeg kan varmt anbefale Carina. Hun kan virkelig sit kram, og så ligger man bare helt utroligt godt på briksen.”
Eva