Udtalelser fra kunder

Hvis du er interesseret i at læse, hvad mine kunder oplever gennem mine behandlinger, så får du et udpluk her. Du kan læse disse og mange flere på Facebook:

“Du er faktisk lidt af en tryllekunster. Jeg har haft voldsom pollenallergi siden jeg var 19-20 år – hassel som allerede kommer i januar derefter Crazy birkesæson for at slutte af med moderat (for mig) græs. Jeg har prøvet alt, er vaccineret over 3 år, allergikompagniet, alt medicin og naturmedicin…har måtte tage et skud binyrebarkomon i rumpetten for at kunne passe mit arbejde. Min mand har i perioder været nervøs for lydene fra mig, når jeg sov… kan bedst forklares som konstant influenza med kløe i ører, hals, gane, næse og enten snottud eller stoppet-tud. 
For 3 år siden mødte jeg så Carina – anbefalet af Sara Jin Smidt og har fra januar og frem til sommer hvert år fået zoneterapi med 14 dage – 3 ugers mellemrum. Jeg er (normalt) på la Santa hvert år i maj med alt for damerne og det har været en fortryllende uges break fra pollen-mareridtet – bare så i forstår, hvor hårdt ramt jeg har været. Jeg var hos Carina i fredags må knibe mig selv i armen – for jeg har ikke længere pollenallergi bortset fra en smule kløe når tallene er meget høje. Og det på trods af at denne behandlings-sæson blev afbrudt af Corona. Jeg har virkelig svært ved at tro på det selv men – zoneterapi har reddet mig. Samtidig med zoneterapi begyndte jeg også at tage et shot aloe vera hver morgen samt Puori synbiotics. Der er ingen reklame i noget af det her. Men du MÅ sgu ku trylle Carina Kilhof Støhrmann!”
Tina

”Jeg elsker Carinas behandlinger. Det er ren selvforkælelse og absolut nødvendigt at blive fyldt op, når jeg lever et liv, hvor jeg også giver meget. Jeg kan varmt anbefale Carina.”
Katrine

”Der er ingen så dygtig, præcis og helhedsorienteret som Carina. Hun har magiske fingre, der ved lige, hvor de skal hen. Afsted med dig, din krop vil takke dig for det. Én advarsel dog: ét besøg og du er hooked…”
Johanne

“Når man er gravid, skal man ikke have væske over det hele og spændinger i nakke og skuldre – og værst af alt tærer, som klør, især lige ved sovetid (og nej, jeg har ikke problemer med min lever). Gravid eller ej – så findes Carina, som er en yderst kompetent zoneterapeut – og hun har endnu engang gjort, at jeg har det super godt i min krop! Er vågnet frisk og frejdig og har med stor smidighed svunget mig ud af sengen til morgen… Jeg siger det bare. I al fald så smidig og frejdig man kan være på det her hvalstadie:-) Jeg kan varmt anbefale Carina.”
Mie

“Her har jeg netop ligget og modtaget vidunderlig zoneterapi hos Krop Kopenhagen. Jeg kan varmt anbefale Carina. Hun kan virkelig sit kram, og så ligger man bare helt utroligt godt på briksen.”
Eva