Omtale i medier

Forskellige medier har omtalt mine behandlinger og min klinik – læs med her:

“I zoneterapien arbejdes der med trykmassage på fodens reflekszoner for at få bugt med kroppens ubalancer. Men virker det?”

Læs hele omtalen fra Fit Living her!


“Med Marlon foran, i ægte graviditets posering, var vi på vej ned til Carina hos @carinakilhof_kropkopenhagen. Jeg havde fået zoneterapi under graviditeten hos Carina, grundet ophobning af væske i kroppen og ømme fødder, og DET var himlen. Men denne gang var det: Zoneterapi til baby.”
Yamuna Ratnasingham, Instagrammer

Læs hele indlægget her!


“Når du virkelig har brug for at trække stikket, anbefaler vi et smut forbi zoneterapeut Carina Kilhof på Islands Brygge. Udover almindelig zoneterapi…”


Læs hele omtalen fra Fit Living her!


“Nogle dage har jeg brug for at komme HELT væk, og fordi jeg har et barn og en række hverdagsforpligtelser, kan jeg ikke bare tage fysisk langs væk. Men jeg kan tage 2 timer ud af min kalender…”
Pernille Melsted, forfatter, coach, foredragsholder og skyggetræner.


Læs hele omtalen fra Pernille Meldsteds instagram her!


“FIT LIVINGs redaktionschef Jeanette Vestergaard har haft høfeber det meste af sit liv, men i år skal det være slut. Kan fem gange zoneterapi trylle allergien væk? Vi tester.”


Læs hele artiklen fra Fit Living her!


“En pause til selvforkælelse
Hvor nogle ser et trangt kælderlokale, ser andre muligheder. For zoneterapeut Carina Kilhof er kælderen ved Egilsgade 22 det ideelle sted til en klinik. Siden 19. marts i år har klinikken Krop Kopenhagen holdt til på Bryggen…”


Læs hele artiklen fra Bryggebladet her!


“En blå mandag med zoneterapi og japansk lifting hos krop v/ carina kilhof

Jeg havde en ret fed dag i går. Jeg startede ugen med japansk lifting og zoneterapi hos Krop v/ Carina Kilhof. Det var min anden behandling med japansk lifting og tredje gang jeg var til zoneterapi hos Carina, og jeg er virkelig glad for det…


Læs hele blogindlægget på Trine Kjærs blog Trineswardrobe.com her!


“Når kroppen siger fra part II – getting back on track

Og så går jeg til ugentlig zoneterapi hos den dygtigste Carina Kilhof på Bryggen. Hun har seriøst magiske hænder. Hun har tidligere afhjulpet mig med løbeskader, mine veninder med fordøjelsesproblemer og har for nylig fået min redaktionschef til at være fri for sin pollenallergi for første gang i 30 år, og nu laver hun målrettet behandling imod min stress…”


Læs hele blogindlægget på Sarah Jin Smidts blog Healthyskinnybitch.dk her!


“Carina er zoneterapeut og viste sig at være den bedste, jeg kunne lægge mine fødder i hænderne på. Det var som om, der strømmede kærlighed ud af fingrene på hende og ind præcis, hvor min krop havde allermest brug for omsorg og opmærksomhed. Og langsomt healede jeg og blev fødeklar. Lige siden er jeg kommet mindst en gang om måneden hos Carina…”


Læs hele Karen Pallisgaards omtale på Instagram her!


“Carina Kilhof kan som uddannet zoneterapeut (…) føle sig ind på belastede steder som blæren, lænden og fordøjelsessystemet, som kan have brug for et kærligt tryk hos den gravide.”


Læs hele artiklen fra Børsen her!


”En time og 40 minutter har jeg været helt væk. Jeg siger det lige igen; hvis du skal HELT ned i gear, så lad Carina do her magic. Hold nu kæft, det er godt. Først den dejligste, totalt afstressende ansigtsmassage (det er især noget med de punkter, hun trykker på ved øjenbrynet, kinderne og kæben, der føles såå godt) i næsten en time (medmasker, olier og skønne sager fra Sard) og så fodpeeling, zoneterapi og fod/underbensmassage. Gør det, hvis du trænger til at stresse af. Virkelig. Jeg fungerer kun i slow-mo i dag. (Den behandling jeg fik hedder Womans Treat)”

Pernille Melsted, forfatter, coach, foredragsholder og skyggetræner