Priser & booking

Book behandling her:

Første gang du kommer til zoneterapi er det en god ide at booke den med indledende samtale. Du er velkommen til at booke en behandling uden indlednende samtale, der vil den indledende snak så ligge i behandlingens tid. Dette er også af hensyn til kunden, som kommer efterfølgende.

Pga. Corona er det vigtigt, du ikke kommer mere end 10 minutter før din tid.

Treat your feet-1 behandling med indledende samtale

Behandlingen begynder med indledende snak om dig og dine ønsker, og efterfølgende får du zoneterapi kombineret med abrikoskerneolie med A-E vit. & peppermint & ayurvediske rene olier fra Bykorsholm & Sard kopenhagen – de virker drænerende og beroligende.

850 kr.

Zoneterapi med lækre olier

Zoneterapi kombineret med Abrikoskerneolie med A-E vit. / peppermint & Ayurvedisk rene olier fra Bykorsholm & Sard kopenhagen, de virker drænerende og beroligende.

1 time • 795 kr.
45 minutter • 595 kr.
30 min • 450 kr.

Mamas feet – behandling til dig, som er gravid.

Zoneterapi med underbensmassage i rene olier, der virker drænerende på hævede ben og fødder. Ved booking oplys da, hvor langt du er henne i din graviditet, da jeg tilpasser behandlingen herefter, og om du ønsker at ligge på en speciel briks med plads til maven under behandlingen.

45 min. • 595 kr.
30 min. • 450 kr.

Mamas Treat – behandling til dig, som er gravid

Zoneterapi med olier som afspænder kroppen, samt en indledende fodpeeling. Jeg tager hensyn til graviditeten i min behandling og behandler ikke i de områder, der bør undgås fra start og frem til termin. Ved booking oplys da, Hvor langt du er henne og om du ønsker at ligge på maven under behandlingen. Læs mere om behandlingerne under velværetreats

60 min. • 895 kr.

Mellow mind-zoneterapi 

En afstressende behandling med focus på ro og velvære til krop og sind, og som virker afspændende på nervesystemet, behandlingen indledes med en fodpeeling. Under behandlingen bruges lækre olier fra Bykorsholm og Sard kopenhagen. Læs mere om behandlingen under velværetreats

70 min. • 995 kr.

Det er muligt at betale med mobilpay eller kontant i klinikken eller overføre på reg. 2105 konto. 8968279131 dagen før sin behandling. Husk at aflyse din behandling senest dagen før og ved sygdom inden kl. 7 samme dag, ellers opkræves 100% af behandlingens pris.

Jeg er RAB godkendt via Zoneterapeutforeningen ZCT.

Har du spørgsmål til behandlinger og booking, så kontakt Carina på:
Mobil: 31710041
Email: carinakilhof@gmail.com