Priser & booking

Book behandling her:

Første gang du kommer til zoneterapi er det en god ide at booke den med indledende samtale. Du er velkommen til at booke en behandling uden indlednende samtale, der vil den indledende snak så ligge  i behandlingens tid. Dette er også af hensyn til kunden der kommer efter.

Treat your feet-1 Behandling med indledende samtale

Behandlingen begynder med indledende snak om dig og dine ønsker, og efterfølgende får du zoneterapi kombineret med Abrikoskerneolie med A-E vit. & peppermint & Ayurvedisk rene olier fra Bykorsholm & Sard kopenhagen, de virker drænerende og beroligende.

850 kr.

Zoneterapi kombineret med Abrikoskerneolie med A-E vit. / peppermint & Ayurvedisk rene olier fra Bykorsholm & Sard kopenhagen, de virker drænerende og beroligende.

1 time • 750 kr.
45 minutter • 595 kr.
30 min • 395 kr.

Babys feet

En blid behandling med zoneterapi og babymassage i rene beroligende olier, hvor jeg viser dig gode zoner, som du selv kan give din baby zoneterapi på derhjemme. Giv endelig et af barnets måltider under behandlingen.

450 kr.

Mamas feet – behandling til dig, som er gravid.

Zoneterapi med underbensmassage i rene olier, der virker drænerende på hævede ben og fødder. Ved booking oplys da, hvor langt du er henne i din graviditet, da jeg tilpasser behandlingen herefter, og du har mulighed for at ligge på maven på en speciel briks.

45 minutter • 595 kr.
30 min • 395 kr.

Mamas Treat – behandling til dig, som er gravid

Læs om behandlingerne under velværetreats!

60 min. • 895 kr.

Mellow mind-Zoneterapi 

Læs mere om behandlingen under velværetreats

70 min. 995 kr.

Det er muligt at betale kontant, med mobilpay på nr. 48577 eller overføre på reg. 2105 konto. 8968279131 dagen før sin behandling. Husk at aflyse din behandling senest dagen før og ved sygdom inden kl. 7 samme dag, ellers opkræves 50% af behandlingens pris.

Har du spørgsmål til behandlinger og booking, så kontakt Carina på:
Mobil: 31710041
Email: carinakilhof@gmail.com