Zoneterapi

Få genskabt din naturlige balance
I Zoneterapien arbejder man på fodens reflekszoner, hvor de pågældende zoner afspejler et område eller organ i kroppen. Hvis en fodzone er øm, er det fordi, det respektive område eller organ er svækket eller belastet.

En zoneterapibehandling
En zoneterapibehandling foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Zoneterapeuten danner sig et billede af din krops ubalancer, dets karakter, placering og styrke ud fra blandt andet de enkelte reflekszoners ømhedsgrad og hudens tilstand.

Stimulerer kroppen 
Zoneterapi virker ved, at man stimulerer kroppen via tryk på fodens reflekszoner. På den måde fjernes energiblokeringer, hvilket gør, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

Giver ro og smertelindring
Zoneterapi er en pause til selvforkælelse i en stresset hverdag. Du får mere ro, afspænding og smertelindring på udsatte områder og ubalancer kan blive bedre. Kvinders hormonsystem er meget fint og kræver balance for at opnå følelsen af velvære. Udfordringer kan lindres og smerter blive mindre.

Zoneterapi er blandt andet godt mod:
Stress og udbrændthed
Kvalme og ubehag under graviditet
Styrke kvinder og mænds fertilitet
Endometriose, pco, pcos
Fordøjelse
Blærebetændelse
Allergi

Zoneterapiens historie
Zoneterapi har været kendt både i den ægyptiske oldtid og i mange andre kulturer. I 1976 genopdagede den amerikanske læge Fitzgerald sammenhængen mellem kroppen og føddernes zoner og satte dem i system.

Se priser på behandlinger her og book tid via online booking her.